Prefab Volendam is de specialistische tak van Aannemer Volendam, hierbij behalen wij de Expert status als het gaat om prefab bouw in de renovatie, verbouw en kleinschalige nieuwbouw.

Wij maken alle prefab onderdelen zelf in ons eigen werkplaats die daar volledig op is ingesteld. Omdat wij niet afhankelijk zijn van groot fabricaten en elementen bouwers kunnen wij zelf zeer snel schakelen en zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Prefab biedt vele mogelijkheden in de renovatie en verbouw. Alle wensen die veelal met traditionele bouwstijlen zijn opgebouwd kunnen ook bijna altijd in prefab uitgevoerd worden.

Zo kan de bouwtijd ter plaatse veelal verminderd worden omdat de prefab onderdelen al kant en klaarliggen voordat er daadwekelijk bij u thuis verbouwd gaat worden. Kort samengevat is prefabricage vooraf gefabriceerd en zoveel mogelijk gereed voor gebruik.

Bekijk de website prefabvolendam.nl

Deze methode heeft een aantal voordelen:

  • het versnelt de bouwtijd in de uitvoeringsfase
  • het zorgt voor minder overlast voor klant en omgeving
  • geen last van ongunstige weersomstandigheden waarin niet kan worden gewerkt
  • gefabriceerd met een constante kwaliteit in gespecialiseerde omgeving

Echter vergt het prefabriceren wel meer tijd in de werkvoorbereidingsfase.

Neem gerust eens contact op met Aannemer Volendam B.V. om de mogelijkheden van het prefab bouwen met u door te nemen en dit zal vaak tot interessante gesprekken leiden waarin alle wensen en mogelijkheden worden uitgewerkt.

Vraag offerte aan