Producten en diensten

AV is uw geschikte partner als het gaat om ontzorgend bouwen. Wij zetten uw wensen om in realiteit. Het ontzorgen van u als klant is een van onze kernwaarden. Wij creëren meerwaarde door de zorgen uit uw handen te nemen, met AV als aanspreekpunt. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende punten;

  • De vergunningaanvragen Het ontzorgen van de klant begint al bij de vergunningaanvragen die wij u uit handen nemen. Omdat wij ons transparant opstellen voor ons klanten komt het maatschappelijk verantwoord ondernemen weer tot zijn recht.
  • Stofvrij werken Een groot probleem die zich tijdens de renovatie en verbouwingen voordoet is het ontstaan van stof, dit is vooral voor allergische mensen een nare bijkomstigheid. Onze werkwijze is er op afgestemd om waar mogelijk stofvrij te werken. Maatregelen als extra afzuiging, het compartimenteren (curtain-wall systeem) en het eerder genoemde prefabriceren zijn voorbeelden waardoor dit probleem wordt verminderd.

Kwaliteit

AV is uw geschikte partner als het gaat om kwalitatief hoog timmerwerk. Of een verbouwing de moeite waard is hangt niet alleen af van de kwaliteit van de materialen. Onze producten en diensten maken het dat uw verbouwing waarde heeft.